Η ομάδα μας

Γιώργος Σταμούλης

Γεννημένος στην Αθήνα με σπουδές Μηχανικού Λογισμικού Η/Υ στο εξωτερικό, ο Γιώργος είναι σήμερα ένα ανερχόμενο στέλεχος στο χώρο Μεγάλων Συστημάτων πληροφοριών & Διαχείρισης Δεδομένων. Γνώρισε για πρώτη φορά τις διδασκαλίες του MCKS στην Ιταλία μέσω του Riccardo Scornajenghi και από τότε συνέβαλλε αποφασιστικά στη διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα, μεταφέροντας από το 2003 τη θεραπευτική τεχνογνωσία και διοργανώνοντας σεμινάρια. Το 2006 με την άδεια του Master Choa Kok Sui μετέφρασε το πρώτο CD του διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές στα Ελληνικά, το οποίο έχει δοθεί σε χιλιάδες ανθρώπους και με την βοήθεια της ομάδας του Rama έχουν μεταφράσει τα περισσότερα βιβλία και τα περισσότερα CD του Master Choa Kok Sui στα Ελληνικά.

Αφοσιωμένος εθελοντής, ο Γιώργος είναι αφιερωμένος στην εξάπλωση και την προώθηση των θεραπευτικών εφαρμογών του Pranic Healing, διεξάγοντας ενδελεχείς πειραματισμούς στον τομέα της κυτταρικής θεραπείας με τη σύζευξη των τεχνικών της γνωστής της ιατρού Azel Warda.

Εξειδικευμένος στη θεραπεία ψυχολογικών διαταραχών όπως η κατάθλιψη, οι φοβίες, ο αυτισμός και η νοητική υστέρηση, ο Γιώργος έλαβε συστηματική εκπαίδευση από το Master Stephen Co στις ΗΠΑ. Ο Γιώργος είναι κύριος και απευθείας δικαιοδόχος (Primary License) του Institute of Inner Studies για τη Διδασκαλία και τη Διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα, την Κύπρο και έχει διδάξει στη Ρωσία και την Ουκρανία.

Πιστοποιημένος δάσκαλος του IISI στα ακόλουθα σεμινάρια:

  • MCKS Super Brain Yoga (Ελλάδα)

  • MCKS Pranic Healing (Basic) (ΕλλάδαΚύπρο)

  • MCKS Advanced Pranic Healing (ΕλλάδαΚύπρο)

  • MCKS Pranic Psychotherapy (ΕλλάδαΚύπρο)

  • MCKS Pranic Crystal Therapy (ΕλλάδαΚύπρο)

Ο Γιώργος είναι πιστοποιημένος δάσκαλος και θεραπευτής με τίτλο βαθμίδας: Certified Pranic Healer

Chiara Perfetti

Υπεύθυνη των Κέντρων Θεραπείας στους Αγ. Αναργύρους και στον Αγ. Στέφανο, η Chiara, αναλαμβάνει τη διοργάνωση θεραπευτικών και ανώτερων σεμιναρίων, εκδηλώσεων και παρουσιάσεων του Master Choa Kok Sui. Eίναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Γιώργο, εδώ και χρόνια φέρνει στην Ελλάδα τους κορυφαίους Master Pranic Healers παγκοσμίως, όπως: Master Stephen Co, Master Hector Ramos, Master Daniel Gorgonia και Master Glenn Mendoza κάνοντας έτσι γνωστή την τεχνική αυτή σε εκατοντάδες ανθρώπους ανά την Ελλάδα, φέρνοντας τη θεραπεία βαθιά μέσα στη ζωή και τις οικογένειες όλων μας.

Ένθερμη υποστηρίκτρια του έργου και της πνευματικής διδασκαλίας του Master Choa Kok Sui, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2001 μαζί με το σύζυγο της Γιώργο Σταμούλη και αποφάσισε να αφιερώσει το υπόλοιπο της ζωής της στην προώθηση και εξάπλωση των διδασκαλιών, που με τόσο ανθρώπινο και συνάμα θαυματουργό τρόπο προσέφεραν απόλυτη θεραπεία και ανακούφιση και στη δική της οικογένεια.

Η Chiara έλαβε την πιστοποίησή της ως θεραπεύτρια και δασκάλα σε Ιταλία και ΗΠΑ, υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου Master Pranic Healer, Stephen Co. To 2008 στη Γερμανία εμβάθυνε στις πρακτικές του Pranic Face Lifting, υπό τη διδασκαλία του Master Glenn Mendoza, και έκτοτε εξασκεί και η ίδια τις εφαρμογές του Body Sculpting και Weight Loss, καθώς και τις θεραπείες αποκατάστασης της επιδερμίδας σε ανθρώπους με εγκαύματα, σοβαρές πληγές από ατυχήματα και σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα. Το 2009 στην Αμερική εκπαιδεύτηκε σε προχωρημένες θεραπείες για τη διακοπή του καπνίσματος. Καθημερινά πραγματοποιεί θεραπευτικές συνεδρίες σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Πρόσφατα έχει ξεκινήσει πειράματα στη θεραπευτική σύζευξη του βελονισμού και των εφαρμογών Pranic Healing σε συνεργασία με εξειδικευμένους βελονιστές και παθολόγους. Κύρια και απευθείας δικαιοδόχος (Primary License) του Institute of Inner Studies για τη Διδασκαλία και τη Διάδοση του Pranic Healing στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Ουγγαρία και έχει διδάξει στη Ρωσία και την Ουκρανία.

Πιστοποιημένη δάσκαλος του IISI στα ακόλουθα σεμινάρια:

  • MCKS Super Brain Yoga (Ελλάδα)

  • MCKS Pranic Healing (Basic) (Ελλάδα, Κύπρος, Ουγγαρία)

  • MCKS Advanced Pranic Healing (ΕλλάδαΚύπρος)

Η Chiara είναι πιστοποιημένη δασκάλα και θεραπεύτρια με τίτλο βαθμίδας: Certified Pranic Healer

Νίκη Πετρουλάκη

Group & Personal Trainer και πιστοποιημένη Power Yoga Instructor με πολυετή εμπειρία στο χώρο του Fitness, η Νίκη Πετρουλάκη ήρθε σε επαφή με το Pranic Healing το 2015 στην προσπάθειά της να εξερευνήσει περαιτέρω το πνευματικό της μονοπάτι. Όπως λέει και η ίδια “το κομμάτι του σώματος το έχει κατακτήσει” από άποψη αντοχής, ταχύτητας, δύναμης και ευλυγισίας και πάντα στο βαθμό που εκείνη έχει ως προσωπικό γνώμονα, οπότε αυτό που μένει για καλλιέργεια και ανάπτυξη είναι η ψυχή της. Αυτή η εσωτερική αναζήτησή της είναι πολυετής και τα μονοπάτια που ακολούθησε κατά καιρούς για να φτάσει στις απαντήσεις που ψάχνει ήταν πολλές φορές δύσβατα γεννώντας της έτσι την ανάγκη να βρει έναν τρόπο προσέγγισης της πνευματικότητας που να είναι συνυφασμένος με τους ρυθμούς της καθημερινής ζωής και χωρίς να εμπεριέχει σωματική και ψυχολογική φθορά. Και τον τρόπο αυτόν τον βρήκε στο Pranic Healing και την Arhatic Yoga του Master Choa Kok Sui.

 To Μάϊο του 2016 παρακολούθησε το σεμινάριο MCKS Arhatic Yoga Preparatory με τον Master Hector Ramos και έκτοτε προσφέρει μέσω του Power House Project τη δυνατότητα και σε άλλους να γνωρίσουν από κοντά το Pranic Healing και την Arhatic Yoga καθώς μέσω του Rama διοργανώνονται σε αυτό διαλογισμοί, παρουσιάσεις, θεραπείες και σεμινάρια Pranic Healing. Το Power House Project αποτελεί το πρώτο κέντρο Yoga στη Γλυφάδα που προσφέρει δραστηριότητες Pranic Healing στο ευρύ κοινό και η Νίκη Πετρουλάκη έχει λάβει από τον Rama-Ελληνικό Οργανισμό Pranic Healing & Arhatic Yoga την άδεια να παρουσιάζει το Pranic Healing. Επιπλέον, συνδιοργανώνει με τον Rama τον Μάϊο του 2017 ένα 4ήμερο πνευματικότητας και Pranic Healing με τον Master Stephen Co, έναν από τους κορυφαίους Masters του Pranic Healing παγκοσμίως και προσωπικό μαθητή του Master Choa Kok Sui. Περισσότερες πληροφορίες για το 4ήμερο με τον Master Stephen Co μπορείτε να βρείτε εδώ πατώντας εδώ