Θεραπείες MCKS Pranic Healing

 

ToPranicHealing είναι μια ενεργειακή θεραπευτική μέθοδος που δημιουργήθηκε από τον MasterChoaKokSui και η οποία βασίζεται στη χρήση της ζωτικής ενέργειας για την αντιμετώπιση σωματικών και ψυχολογικών προβλημάτων. Βασιζόμενο στην αναγνώριση της ύπαρξης του ενεργειακού σώματος και δεδομένου ότι οποιαδήποτε ανισορροπία στο φυσικό επίπεδο εκδηλώνεται πρώτα στο ενεργειακό, το PranicHealing μέσω της εφαρμογής πρωτοκόλλων δρα στο ενεργειακό σώμα και στα chakras με σκοπό την εξασφάλιση και διατήρησης της ενεργειακής ισορροπίας στο σώμα του πάσχοντος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αντιμετώπιση της πάθησης από το ίδιο το σώμα το οποίο διαθέτει την έμφυτη ικανότητα να αυτοθεραπεύεται, ικανότητα η οποία ενισχύεται όταν υπάρχει η κατάλληλη ενεργειακή ισορροπία στο σώμα μας.

Σαν μέθοδος θεραπείας είναι μη παρεμβατικό και απόλυτα ανώδυνο καθώς ο θεραπευτής δεν αγγίζει το σώμα του πάσχοντος αφού η θεραπεία εφαρμόζεται στο ενεργειακό σώμα και όχι στο φυσικό. Το PranicHealing έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό σε μια ευρεία γκάμα προβλημάτων αντιμετωπίζοντας απλές περιπτώσεις όπως ο πονοκέφαλος και το άγχος αλλά και πιο σοβαρές όπως τραυματισμοί, αλλεργίες, υπέρταση, κατάθλιψη, εξαρτήσεις και πολλά ακόμα.

Τα είδη των συνεδριών που προσφέρει το PranicHealing είναι:

  • Θεραπείες για κάθε σωματικό πρόβλημα υγείας (όπως έκζεμα/ψωρίαση, δερματικές αλλεργίες και δερματικά προβλήματα, κατάγματα, πόνοι μυών, κλπ.)

  • PranicHealing Ψυχοθεραπεία (κατάθλιψη, διατροφικές διαταραχές κ.α.)

  • Διακοπή καπνίσματος

  • Pranic Face Lifting

  • PranicBodySculpting (απώλεια βάρους, κυτταρίτιδα, κιρσοί κ.α.)

  • SuperBrainYoga σε παιδιά με αυτισμό και ΔΕΠΥ

  • Κυτταρική θεραπεία

  • Καθαρισμός Αύρας

Όλες οι θεραπείες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους θεραπευτές του Rama και είναι απόλυτα ασφαλείς και ανώδυνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Το Pranic Healing δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει την ορθόδοξη ιατρική αλλά να την συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας.

Σχετικά Videos:

MasterStephenCo – Θεραπεία πόνου στη μέση

Θεραπεία PranicHealing από τη Λυδία Κονιόρδου

ΔιακοπήΚαπνίσματοςμεPranicHealing (ChiaraPerfetti)

Περισσότερα Videos στο κανάλι Youtubepranichealing.gr