Διαλογισμοί Pranic Healing

 

Πολλοί έχουν λανθασμένα συνδέσει το Διαλογισμό με μυστικιστικές πρακτικές, συγκεκριμένες θρησκείες, τη Yoga, πνευματικά άτομα όπως είναι οι μοναχοί Saolin και πολλά άλλα. Σαν πράξη ο Διαλογισμός όμως δεν είναι τίποτε παραπάνω από την ανάγκη κάποιου να ηρεμήσει και να επικοινωνήσει με το μέσα του, τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του και να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα καθημερινής φύσης ή σχετικά με τον προορισμό του στη ζωή. Όταν η πράξη αυτή γίνεται με οργανωμένο τρόπο και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, τα οφέλη σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο είναι αναρίθμητα:

  • Μειώνει την αρτηριακή πίεση

  • Βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα

  • Αυξάνει το επίπεδο της ζωτικής ενέργειας

  • Αυξάνει το αίσθημα γαλήνης και χαράς

  • Προσφέρει διαύγεια σκέψης

  • Ερχόμαστε σε επαφή με το πραγματικό μας εγώ

Τα παραπάνω αποτελούν λίγα μόνο από τα οφέλη που αποκομίζει κανείς κάνοντας διαλογισμό, οφέλη την αξία των οποίων γνώριζε ο MasterChoaKokSui και γι’ αυτό ενέταξε στο PranicHealing πληθώρα διαλογισμών οι οποίοι προσφέρουν στον ασκούμενο κάτι διαφορετικό κάθε φορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Όλοι οι διαλογισμοί είναι ηχογραφημένοι

Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές του Master Choa Kok Sui είναι μια προηγμένη τεχνική διαλογισμού η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε το chakra της Καρδιάς και της Κορώνας και να απορροφήσουμε τεράστιες ποσότητες ενέργειας την οποία χρησιμοποιούμε για επαναφόρτιση του ενεργειακού μας σώματος. Επιπλέον, η εξάσκηση του διαλογισμού αυτού τριπλασιάζει την παραγωγή σε σεροτονίνη και μελατονίνη -δυο ορμόνες πολύ σημαντικές για τον οργανισμό μας- και δημιουργεί αρμονία ανάμεσα στο δεξί και αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου.

Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές με Αυτοθεραπεία

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές με Αυτοθεραπεία είναι ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές, ο οποίος, όμως, εμπεριέχει ένα επιπλέον κομμάτι το οποίο αποσκοπεί αποκλειστικά στη σωματική αυτοθεραπεία και ενδυνάμωση του φυσικού σώματος. Ο Διαλογισμός αυτός είναι πολύ ωφέλιμος αναφορικά με την μακροζωία, τη μείωση του στρες, την ομαλότητα του κύκλου του ύπνου, την αντικαρκινική δράση και την αύξηση της πνευματικότητας.

Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές με Ψυχοθεραπεία

Η πρακτική αυτή διαθέτει όλα τα θετικά στοιχεία του διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές και επιπρόσθετα συμβάλλει στην ψυχολογική αποφόρτιση του διαλογιζόμενου από αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις, προσφέροντας του κάτι ανεκτίμητο: την εσωτερική του ηρεμία και γαλήνη. Είναι επίσης ιδιαιτέρως σημαντικός σε ό, τι αφορά στη μακροζωία, στη μείωση του στρες, του θυμού ή οποιουδήποτε άλλου αρνητικού συναισθήματος και στην αύξηση της πνευματικότητας.

Διαλογισμός“Awaken the Love Within You”

Ξεκλειδώσετε τα Εσωτερικά Μυστικά της Καρδιάς και απελευθερωθείτε από παλιά συναισθήματα ή αρνητικά μοτίβα που σαμποτάρουν την σχέση με τον εαυτό σας και τους άλλους. Αυτός ο διαλογισμός μεγαλώνει την ανιδιοτελή αγάπη του chakra της Καρδιάς και στη συνέχεια ενεργοποιεί την ανάπτυξη της Κορώνας για να αυξήσει τη θεϊκή σύνδεση. Επιπλέον μας μαθαίνει το γιατί το Μυστικό είναι στην Καρδιά και το ότι η αγάπη είναι η πύλη για την διαφώτιση.

Διαλογισμός στη Συγχώρεση

Όταν ο Διαλογισμός συνδυάζεται με την Τεχνική της Συγχώρεσης, αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά μοναδικό. Ο άνθρωπος συνειδητοποιεί ότι ο δρόμος για το άνοιγμα της Ψυχής και της Καρδιάς διευρύνεται μέσα από την Αγάπη, τη Συμπόνια, την αίσθηση του ‘Εμείς’. Όταν αφήσουμε στην άκρη το Εγώ μας, όταν καταφέρουμε να δούμε πέρα από τα στενά σύνορα του Εαυτού μας, τότε έχουμε κάνει ήδη τη μισή διαδρομή προς το «μεγάλωμά μας».

Διαλογισμός στους Αγγέλους / Διαλογισμός στους Αρχαγγέλους

Ο διαλογισμός στους Αγγέλους / Αρχαγγέλους είναι συγχρόνως προσευχή και διαλογισμός. Η προσευχή και ο διαλογισμός αποτελούν δύο από τις μορφές επικοινωνίας του ανθρώπου με τα ιερά πρόσωπα της υπερβατικής πραγματικότητας. Όταν προσευχόμαστε, παρακαλούμε, ζητούμε και ευχαριστούμε. Όταν διαλογιζόμαστε, ο νους γαληνεύει υπακούοντας στον ανώτερο εαυτό και η καρδιά ανοίγει.

Διαλογισμός Ευημερίας

Με το Διαλογισμό Ευημερίας επιταχύνουμε την πραγματοποίηση των επιθυμιών μας, υλοποιούμε τις θετικές μας σκέψεις πιο γρήγορα, παγιδεύουμε και διαλύουμε τις αρνητικές σκέψεις που παρεμποδίζουν την ευημερία και την αφθονία μας. Για να γίνει αυτό πρέπει να ενεργοποιήσουμε το chakra της Καρδιάς καθώς η ευημερία και η αφθονία στη ζωή μας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προσφορά σε τρίτους η οποία αποτελεί μια πράξη αγάπης και παράγει καλό κάρμα.

GMCKS Prosperity Healing

Η ευημερία στη ζωή σχετίζεται με την ενέργεια. Γι’ αυτό σε αυτόν τον διαλογισμό διαλύουμε τις ενέργειες που υπάρχουν στο σύστημά μας όπως είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση, η αμφιβολία και η αναβλητικότητα και οι οποίες στέκουν εμπόδιο στην επιτυχία μας. Αυτός ο Διαλογισμός μας προσφέρει διαύγεια σκέψης, συγκέντρωση και συνέπεια στον στόχο και στην προσπάθεια να επιτύχουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε στη ζωή!