Σεμινάρια Pranic Healing

 

Η Νίκη Πετρουλάκη σε συνεργασία με τον Rama-Ελληνικό Οργανισμό PranicHealing & ArhaticYoga, φέρνει στο PowerHouseProject τα σεμινάρια PranicHealing του MasterChoaKokSui προσφέροντας έτσι σε όποιον το επιθυμεί τη δυνατότητα να μάθει τον τρόπο να θεραπεύει τον εαυτό του αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα γρήγορα, απλά και αποτελεσματικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Το Pranic Healing δεν προσπαθεί να αντικαταστήσει την ορθόδοξη ιατρική αλλά να την συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα/ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας.

Σεμινάριο MCKS Pranic Healing (BASIC)

Ανοιχτό σε όλους

To σεμινάριο MCKSPranicHealing (BASIC) αποτελεί το θεμέλιο στη διδασκαλία του PranicHealing καθώς σε αυτό μαθαίνετε τον τρόπο να νιώθετε τη ζωτική ενέργεια, την ανατομία του ενεργειακού σώματος και πρωτόκολλα θεραπείας για απλά προβλήματα υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια του σεμιναρίου διδάσκεστε:

 • Την τεχνική scanning που σας δίνει τη δυνατότητα να αισθάνεστε το ενεργειακό σώμα του ασθενή και να εντοπίζετε την μπλοκαρισμένη ενέργεια.

 • Την τεχνική που σας δίνει τη δυνατότητα να καθαρίζετε την μπλοκαρισμένη ενέργεια.

 • Τον τρόπο να προβάλλετε ενέργεια στις περιοχές της αύρας όπου υπάρχει ανεπάρκεια.

 • Να δουλεύετε σε ενεργειακά κέντρα (chakras), μεσημβρινούς, αύρα, επιταχύνοντας έτσι τη διαδικασία της θεραπείας.

 • Το Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές : πρόκειται για έναν υπέροχο Διαλογισμό μέσω του οποίου ευλογούμε ολόκληρη τη γη με ευγενική καλοσύνη και αγάπη.

 • Τεχνικές ενδυνάμωσης του δικού σας ενεργειακού σώματος ώστε να είναι ακόμα πιο αποτελεσματική η θεραπεία που εφαρμόζετε στους άλλους.

  Μετά τη λήξη του σεμιναρίου δίνεται στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης αναγνωρισμένο από το InstituteforInnerStudies με έδρα τις Φιλιππίνες.

Σεμινάριο MCKS Advanced Pranic Healing

ΠροαπαιτούμενοΤοσεμινάριο MCKS Pranic Healing (BASIC)

Tο σεμινάριο MCKS Advanced Pranic Healing είναι ιδανικό για όποιον επιθυμεί να βελτιώσει τις θεραπευτικές του ικανότητες. Η ενέργεια -που είναι λευκού χρώματος- μπορεί να διαιρεθεί σε 7 χρώματα τα οποία ο ασκούμενος μαθαίνει να χρησιμοποιεί για γρηγορότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες καθώς το έγχρωμο prana έχει πιο εξειδικευμένη επίδραση στο ενεργειακό σώμα και τα chakras.

Θέματα που καλύπτονται κατά την διάρκεια του σεμιναρίου:

 • Προηγμένες τεχνικές θεραπείας με έγχρωμο prana: Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε τη σωστή αναλογία, τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων και την σωστή απόχρωση του prana.

 • Προηγμένο «Scanning»: Θα μάθετε να ερμηνεύετε και να αξιολογείτε γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα την αύρα, τα chakras, κτλ.

 • Ισχυρές εξειδικευμένες τεχνικές θεραπείας: Θα μάθετε τη γρήγορη θεραπεία των τραυμάτων, τεχνικές μοριακής αναγέννησης, τεχνικές καθαρισμού των εσωτερικών οργάνων, τεχνικές καθαρισμού του αίματος και τεχνικές ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος.

 • Υψηλού επιπέδου μεθόδους για να αυξήσετε την έμφυτη δυνατότητα αυτοθεραπείας του σώματος: Θα μάθετε τεχνικές για το AIDS, τον καρκίνο, το έμφραγμα, το διαβήτη, το σύνδρομο Κundalini (κατάσταση στην οποία η αύρα είναι υπερ-ενεργοποιημένη) και άλλες βαριές ασθένειες.

 • Καθοδηγητική θεραπεία: Θα μάθετε να επιταχύνετε τη θεραπεία και την αποκατάσταση επηρεάζοντας και επαναπρογραμματίζοντας την συνείδηση των ασθενών κυττάρων και οργάνων.

Και πολλά περισσότερα…

Σεμινάριο MCKS Pranic Psychotherapy

Προαπαιτούμενο: Το σεμινάριο MCKS Advanced Pranic Healing

Με την Pranic Ψυχοθεραπεία θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε παθήσεις που αφορούν σε ψυχολογικά αίτια. Το σεμινάριο αυτό, εισάγει ενεργειακές τεχνικές για να αποβάλει τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα από οποιοδήποτε σύστημα, βελτιώνοντας έτσι την σωματική και ψυχολογική υγεία.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα πρέπει να είστε σε θέση να:

 • Κατανοείτε πώς οι σκέψεις και τα συναισθήματα επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας

 • Χρησιμοποιείτε τις τεχνικές αυτές για αυτοθεραπεία (σε συναισθήματα όπως ένταση, οξυθυμία, θλίψη, νευρικότητα, ανησυχία ή οποιοδήποτε άλλο αρνητικό συναίσθημα)

 • Αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

 • Χρησιμοποιείτε την Pranic ψυχοθεραπεία για την αντιμετώπιση εξαρτήσεων οποιουδήποτε είδους

 • Βελτιώσετε τις σχέσεις σας (συζυγικές, οικογενειακές, φιλικές καισυναδελφικές)

 • Προστατεύετε την αύρα σας και τα ενεργειακά σας κέντρα (τσάκρα), από τις αρνητικές ενέργειες κάποιου χώρου και τις ψυχικές επιθέσεις

 • Αφαιρείτε αρνητικούς προγραμματισμούς από την παιδική σας ηλικία, που δεν σας αφήνουν να εκδηλώσετε στο έπακρο τις δυνατότητες σας

 • Βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας

Και πολλά περισσότερα…

Δείτε σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=lCzsgf_Fy-g