Αριθμολογία

AΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ - Ανακαλύπτοντας τον εαυτό μας…

 

Πάντα κατ’ αριθμόν γίγνονται.

 

Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

 


 

Αριθμολογία είναι η επιστήμη που μελετά τους συμβολισμούς των αριθμών,που ασχολείται με τον λόγο κι την σημασία τους, στην καθημερινότητα μας. Αντικείμενο της, είναι η εμπεριστατωμένη μελέτη (ανάλυση-σύνθεση) τις ανθρώπινης ζωής με βάση τους αριθμούς, εφαρμόζοντας απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς.

Έτσι, μελετώντας τα αριθμολογικά δεδομένα που προκύπτουν τόσο από την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, όσο κι το ΟΝΟΜΑTΕΠΩΝΥΜΟ του συμβουλευόμενου, έχουμε στα χέρια μας ένα εργαλείο που μας βοηθά να αποκρυπτογραφήσουμε με απλότητα κι ακρίβεια τα γεγονότα της ζωής του.

Η αριθμολογια μας επιτρέπει να γνωρίσουμε βαθιά τον εαυτό μας, μας βοηθά να οργανώσουμε σωστά την ζωή μας, να προβλέψουμε για το αύριο. Το εύρος των πληροφοριών που λαμβάνουμε από την αριθμολογικη μελέτη είναι μεγάλο κι ποικίλει,από τα πιο ουσιώδη εσωτερικά ερωτήματα μέχρι τα πιο απλά καθημερινά θέματα.

 

Για παράδειγμα :

  • Πότε είναι καλή περίοδος να ξεκινήσω μια δραστηριότητα;
  • Πότε να ορίσω την μέρα του γάμου μου;
  • Είναι ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσω ένα ταξίδι;
  • Εχω συμβατότητα με τον ερωτικό μου σύντροφο;
  • Πότε να μετακομίσω και θα είναι ‘θετική’ για μένα η νέα μου διεύθυνση;

 

Και πλήθος άλλων τέτοιων ερωτημάτων που αγγίζουν την καθημερινότητα μας.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν με πυξίδα την αριθμολογία να ταξιδέψουμε στην άγνωστη θάλασσα του εαυτού μας, να γνωρίσουμε εμάς, μα και τους άλλους...