Νίκη Πετρουλάκη

Group & Personal Trainer και πιστοποιημένη Power Yoga Instructor με πολυετή εμπειρία στο χώρο του Fitness. Δραστήρια, συνεπής, υπεύθυνη και οργανωτική με εξειδικευμένες γνώσεις και διεθνείς πιστοποιήσεις στη Yoga και στο Pilates.

Παράλληλα με την ιδιότητά της ως Instructor είναι Group Manager στα γυμναστήρια Asana, ενώ έχει συστήσει μαζί με 2 ακόμη δασκάλους Yoga την ομάδα 3elements.
Με την παραπάνω ομάδα, τα τελευταία 5 χρόνια, διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια καθώς και wellness & detox retreats σε όλη την Ελλάδα.

Read more: Νίκη Πετρουλάκη

Νίκος Μανώλης

manolis

Απόφοιτος του British Wheel Of Yoga και του The Life Centre, απο τις μεγαλύτερες σχολές yoga στην ευρώπη και του The Pilates Institute, Michael King. Mέλος του British Wheel of Yoga και Yoga Alliance. Μετεκπαίδευση στο Prana Vinyasa Yoga με τη Shiva Rea και στο Ashtanga Yoga απο το δημιουργό της Shri K. Pattabhi Jois και το Richard Freeman. Εργάστηκε στο London School of Yoga και σε άλλα φημισμένα studios του Λονδίνου. Εκπαίδευση στο Yin Yang Yoga με τον Paul Grilley, στο Power Yoga με τον Baron Baptiste κ.α. Συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων και retreats ανα τον κόσμο. 

Read more: Νίκος Μανώλης

Αλίκη Ζωγράφου

Η Αλίκη Ζωγράφου είναι Πιστοποιημένη Instructor της Γερμανικής Σχολής A.F.STUDIES στις  ειδικότητες Aerobic & Fitness, Dance Aerobic.

Πιστοποιημένη Instructor  της σχολής STUDIO ONE στις ειδικότητες Pilates (Mat & Equipment), Aerial Yoga Flow. 

Έχει μαθητεύσει δίπλα σε παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτές όπως:
Alan Herdman - Alan Herdman Pilates
Elizabeth Larcam - PMA
Caron Bosler - PMA
Rael Isacowic, Richard Orbach & Amit Younger - BASI Pilates
Lynne Robinson & Nathan - Gardner Body Control Pilates U.K.
 
 
 

 

Αριάδνη Οικονομίδη

Η Αριάδνη διδάσκει yoga από το 2008, όταν και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο σύστημα YogaWorks για ενήλικες. Πανελληνιονίκης στίβου και απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλίας (ΤΕΦΑΑ) ανακάλυψε τη yoga προσπαθώντας η ίδια να ανταπεξέλθει στις επώδυνες προπονήσεις στον στίβο. Τα μαθήματα της Αριάδνης είναι ένας δυναμικός συνδυασμός άσκησης και συγκέντρωσης για το σώμα, το μυαλό και την καρδιά. Διδάσκει Vinyasa yoga προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ασκούμενου, με στόχο τη θεραπεία και την ενδυνάμωση. Η βαθιά γνώση της για τα ευεργετικά οφέλη της yoga, το ένστικτο και η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησαν το 2014 στη δημιουργία της μεθόδου Yoga for Happy Kids. Η Αριάδνη έχει παρακολουθήσει πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα για την παιδική yoga (Rainbow Kids Yoga, Little Yoginis, Groovy Kids Yoga, Birthlight Toddler Yoga) τη yoga στην εγκυμοσύνη και τη μεταγεννητική yoga. Παράλληλα με τα σεμινάρια yoga, ολοκλήρωσε στο ΟΑΚΑ την εκπαίδευσή της ως δασκάλα βρεφικής και παιδικής κολύμβησης (baby swimming)  για βρέφη από 6 μηνών και άνω.

Θεοδόσης Μισιράς

theodosis misirasΓεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.
Σπούδασε κινησιοθεραπεία στην Ανωτέρα Σχολή Φυσικοθεραπείας της Σλοβενίας ,όπου και έκανε την πρακτική του στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λιουμπλιάνας το 1992.
Ασχολείται με το pilates από το 2001, έχοντας αρχικά παρακολουθήσει την Bender Training Academy (πρόγραμμα mat) και στην συνέχεια ακολουθώντας εκπαίδευση στις σχολές Stott , BASI & Peak (πρόγραμμα equipment).
Έχει εργασθεί ως δάσκαλος pilates σε γυμναστήρια, spa, studios καθώς και σε σχολές χορού και θεάτρου.
Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με τη μέθοδο pilates και την υγεία.

Read more: Θεοδόσης Μισιράς

Θεοδώρα Μάγκου

Θεοδώρα Μάγκου1Ξεκίνησε με σπουδές Ψυχολογίας και είναι απόφοιτος του LondonSchoolofEconomics με MSc στην Κοινωνική Ψυχολογία. Το 2002 εκπαιδεύτηκε πάνω στην αυθεντική μέθοδο Πιλάτες από μαθητές της Ευίτας Ηλιοπούλου και του AlanHerdman και από τότε εργάζεται σε διάφορα στούντιο της Αθήνας προσφέροντας ατομικά και ομαδικά μαθήματα, σε ματ και σε όλα τα όργανα Πιλάτες.

Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια, συμπεριλαμβανομένου του BASIMentorProgram του RaelIsacowitz το οποίο απευθύνεται σε έμπειρους δασκάλους της μεθόδου. Παράλληλα αρθρογραφεί και ήταν υπεύθυνη για τη στήλη PilatesforMen στο περιοδικό ΒήμαMen, καθώς και για διάφορα άρθρα της HuffingtonPostGreece σχετικά με το Πιλάτες.

Στην δουλειά της συνδυάζει τις γνώσεις Ψυχολογίας με την πολύχρονη εμπειρία της ως Instructor καθώς και τη συνεχή της έρευνα πάνω σε οτιδήποτε σχετικό με την άσκηση, την υγεία, και το Πιλάτες, ώστε να βελτιστοποιεί την μεταδοτικότητα της προς τον ασκούμενο και να παρέχει το καλύτερο δυνατό. Στόχος της είναι να υιοθετήσουν όλοι τις αρχές του Πιλάτες στην καθημερινότητά τους ωστε να αποκτήσουν ένα υγιές και δυνατό σώμα για όλη τους τη ζωή χωρίς να εξαρτώνται από τον γυμναστή.

Ίων Μάγκος

ion magkosΟ Ίων είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου κολλεγίου Ελλάδος του τμήματος marketing- management. Κατοχος του διεθνους διπλωματος διδασκαλιας yoga, "yogaworks" και αποφοιτος της ακαδημιας γυμναστων base training  ως yoga instructor, personal trainer, group trainer, trx-bosu, aqua aerobics level1- level2. Ηταν πρωταθλητής στίβου στα 400 μέτρα με εμπόδια. Επιπρόσθετα, είναι Master trainer της Lebert fitness, βοηθός καθηγητή yoga στην ακαδημία base training καθώς και συνιδρυτής γυμναστικού συλλόγου Γλυφάδας. Ο Ίων έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα multi-style-yoga teacher training 200h yoga alliance και παραδίδει σεμιναρία σε Ελλάδα και εξωτερικό.